Kortingen

Wij gaan niet voor tijdelijke kortingen van zoveel % of zoveel gratis maanden, maar wel voor definitieve kortingen gedurende de hele looptijd van je contract! Niet één jaar maar hopelijk nog vele jaren. Eventuele ongevallen in fout kunnen wel een aanpassing veroorzaken aan je contract.

Vergelijken wordt beloond

Mensen die in 2012-2013 reeds intekenden via een groepsaankoop autoverzekeringen hebben er alle belang bij om zeker nogmaals in te tekenen. Want de prijs van de autoverzekering is bij vele verzekeraars terug gestegen!

Objectief

Wij zorgen dat je een objectieve prijsvergelijking kan maken die rekening houdt met je huidige verworven rechten zoals bvb bonus-malus bescherming, …

Factoren

Wat is bepalend voor de premie van de autoverzekering?

  • BA: leeftijd van de bestuurders, woonplaats, vermogen van de motor (KW), eventuele ongevallen in de afgelopen 5 jaar, het aantal kilometers dat je doet, de aanwezigheid van rijhulpsystemen.
  • Omnium: catalogusprijs, waardevastheid, franchise, anti- en nadiefstalsystemen.

Ervaring

30 jaar ervaring als makelaar in verzekeringen voor 10 verzekeraars.

Hoe werkt het

Heel simpel, hoe meer inschrijvingen, hoe meer korting de verzekeraars willen geven en hoe goedkoper de premies worden. De wettelijk verplichte BA Autoverzekering is quasi bij elke verzekeraar hetzelfde qua dekkingen. Het is onze taak als onafhankelijk makelaar om voor jou de beste voorwaarden te bedingen. Bij Groepsaankoop-autoverzekeringen zetten wij ons op loyale, billijke en professionele wijze in voor de belangen van onze klanten. Wij zorgen er in het bijzonder voor om de gedragsregels en de regels van gelijkheid tussen onze klanten te handhaven. 

 

Alle informatie over de groepsaankoop voor autoverzekeringen